Kommande utbildningar för terapeuter


Grundutbildning/ Certifierad Medicinsk Laserterapeut
Teori varvas med praktisk behandling av medicinsk laser.
Efter avslutad utbildning finns möjlighet att avlägga Certifierings diplom.

Grundutbildning i Medicinsk laser 24 - 25 november 2018 Göteborg

Grundutbildning i Medicinsk laser 23 -24 Mars 2019 i Stockholm

Vidareutbildning för Laserterapeuter / Terapeuter

Utbildningsvecka i Algarve Portugal 11 maj - 18 maj 2019

Kursbeskrivning


Grundutbildning

Allt fler använder i dag medicinsk laser som ett komplement i sina behandlingar. Grundutbildningen kommer att fokusera på hur du på olika sätt kan integrera medicinsk laser i dina behandlingar för att få bästa behandlingsresultat.
Complete Wellness kurser i laserterapi fokuserar på följande:

• Vad är laser.
• Mekanismerna bakom resultaten.
• Vilken typ av laser som kan användas vid olika behandlingar.
• Teori varvas med praktiska behandlingar, av olika problem områden.
 Såsom smärta, inflammatoriska tillstånd och hud problem.

Kurserna vänder sig dels till dig som redan arbetar med laserterapi och vill lära mer. Men även till dig som inte jobbat tidigare med laser och vill utveckla dig som terapeut.
Efter slutförd grundutbildning finns det möjlighet att kvalitets säkra dig genom att avlägga Certifieringsprov genom branchorganisationen för medicinsk laser.

Vidareutbildningar


Kristina är också utbildnings ledare för flertalet vidareutbildningar för dig som vill lära dig mer om medicinsk laser. Teman här brukar skifta efter önskemål. Några vanliga teman har varit akuta, kroniska problem, infertilitet, lymfbehandlingar, frozen shoulder, rygg och nackproblem, migrän etc.
Du kan läsa mer om planerade vidareutbildningar på http://www.medicinsktlaserforum.se/kommande-utbildningar-for-terapeuter


Kristinas utbildning är pedagogiskt upplagd med tydliga bilder och bra behandlingsexempel. Jag känner mig tack vare utbildningen mycket säker på att jobba med medicinsk laser. Kristinas långa erfarenhet som laserterapeut gör henne mycket trovärdig och hennes passion för medicinsk laser smittar av sig.

Jenny Svensson
Dipl Laser- Massage- och Zonterapeut
Massage mitt i city
Kristianstad

”Med viss skepsis anmälde jag mig till laserutbildningen, eftersom utbildningen bland deltagarna var mkt varierad. Det visade sig dock att det blev en mycket intressant och nyttig kurs och att Kristina Schöldström besitter de kunskaper som behövs! Bra teori, bra kursmaterial blandat med praktiska övningar. Jag använder lasern betydligt mer än jag trodde jag skulle göra, med mkt bra resultat!”

Leg.sjukgymnast
Gunilla Björkqvist
OMT examen steg 3
Helsingborg 

Utbildningen som jag har gått hos Kristina har gett mig en trygg och stabil grund att stå på. Den har gått i lagom takt och kursmaterialet är lätt att ta till sig. Använder lasern dagligen i min verksamhet.
 

Inger Persson
Massage- & Laserterapeut
Active generations Massage & Friskvård
Halmstad 

Vidareutbildningen i Portugal var en mycket givande vecka. Nu känner jag mig ännu tryggare med lasern. Riktigt djupdykande, plus för helhetstänk i praktiken. Bra djup i teorin och bra koppling mellan teori och praktisk tillämpning. Tack för en kanonvecka. Kommer gärna på fler utbildningar.

Veronica Höglund
Medicinsk fotvård o Laserterapeut
Husqvarna


Mycket bra upplägg på vidareutbildningen i Portugal. Att få möjligheten att åka hit är helt fantastiskt. Kristina vet verkligen vad hon pratar om och kan verkligen sin sak. Jag ser fram emot att komma hem och köra igång med lymfbehandlingar och mina nya kunskaper.

Linda Haraldsson
Cert.Massageterapeut & Dipl. Laserterapeut
Stora Skedvi

utb1 utb2 utb3

Medicinskt Laser Forum   |   0733-096060   |   info@medicinsktlaserforum.se - Design av Intendit - SEO - Webbyrå