Laserutbildningar

Kommande utbildningar för terapeuter

Grundutbildning/ Diplomerad Medicinsk Laserterapeut

Teori varvas med praktisk behandling av medicinsk laser. 
Efter avslutad utbildning finns möjlighet att avlägga Diplomerings diplom.

pdf Introduktionskväll - Helsingborg 1 september -21

pdf Introduktionskväll - Göteborg 8 september -21

pdf 2 dagars Grundutbildning - Helsingborg 11- 12 september -21

pdf 2 dagars Grundutbildning Göteborg 18 - 19 september -21

pdf Introduktionskväll - Stockholm 18 november -21

pdf 2 dagars Grundutbildning - Stockholm 27 - 28 november -21

Vidareutbildning inom medicinsk laser

pdf Vidareutbildning - Portugal -2021

Kursbeskrivning

Grundutbildning

Allt fler använder i dag medicinsk laser som ett komplement i sina behandlingar. Grundutbildningen kommer att fokusera på hur du på olika sätt kan integrera medicinsk laser i dina behandlingar för att få bästa behandlingsresultat. 

Complete Wellness kurser i laserterapi fokuserar på följande:

  • Vad är laser.
  • Mekanismerna bakom resultaten.
  • Vilken typ av laser som kan användas vid olika behandlingar. 
  • Teori varvas med praktiska behandlingar, av olika problem områden. Såsom smärta, inflammatoriska tillstånd och hud problem.

Kurserna vänder sig dels till dig som redan arbetar med laserterapi och vill lära mer. Men även till dig som inte jobbat tidigare med laser och vill utveckla dig som terapeut.

Efter slutförd grundutbildning finns det möjlighet att kvalitets säkra dig genom att avlägga Diplomeringsprov, som utförs skriftligt.

Vidareutbildningar

Kristina är också utbildnings ledare för flertalet vidareutbildningar för dig som vill lära dig mer om medicinsk laser. Teman här brukar skifta efter önskemål. Några vanliga teman har varit akuta, kroniska problem, infertilitet, lymfbehandlingar, frozen shoulder, rygg och nackproblem, migrän etc.

Vid intresse av grundutbildning eller vidareutbildning kontakta info@medicinsktlaserforum.se 

Några nöjda kunder

Kristinas utbildning är pedagogiskt upplagd med tydliga bilder och bra behandlingsexempel. Jag känner mig tack vare utbildningen mycket säker på att jobba med medicinsk laser. Kristinas långa erfarenhet som laserterapeut gör henne mycket trovärdig och hennes passion för medicinsk laser smittar av sig.

Jenny Svensson
Dipl Laser- Massage- och Zonterapeut
Massage mitt i city, Kristianstad

Med viss skepsis anmälde jag mig till laserutbildningen, eftersom utbildningen bland deltagarna var mkt varierad. Det visade sig dock att det blev en mycket intressant och nyttig kurs och att Kristina Schöldström besitter de kunskaper som behövs! Bra teori, bra kursmaterial blandat med praktiska övningar. Jag använder lasern betydligt mer än jag trodde jag skulle göra, med mkt bra resultat!

Leg.sjukgymnast Gunilla Björkqvist
OMT examen steg 3, Helsingborg 

Utbildningen som jag har gått hos Kristina har gett mig en trygg och stabil grund att stå på. Den har gått i lagom takt och kursmaterialet är lätt att ta till sig. Använder lasern dagligen i min verksamhet.

Inger Persson 
Massage- & Laserterapeut
Active generations Massage & Friskvård 
Halmstad

Vidareutbildningen i Portugal var en mycket givande vecka. Nu känner jag mig ännu tryggare med lasern. Riktigt djupdykande, plus för helhetstänk i praktiken. Bra djup i teorin och bra koppling mellan teori och praktisk tillämpning. Tack för en kanonvecka. Kommer gärna på fler utbildningar.

Veronica Höglund
Medicinsk fotvård o Laserterapeut
Husqvarna

Att få möjligheten att åka till Portugal var helt fantastiskt. Kristina vet verkligen vad hon pratar om och kan verkligen sin sak. Jag ser fram emot att komma hem och köra igång med mina nya kunskaper. 

Linda Haraldsson
Massageterapeut, Dipl. laserterapeut 
Stora Skedvi